Anasayfa Hakkımızda Yönetim Kurulu Kurucular Komisyonlar Gönüllülerimiz Bize Ulaşın

Burs Alan Öğrencilerimiz
  Burs Başvuru Formu
  Burs Bağışçıları
  Burs Bağış Formu
  Foto Galeri
  Video Galeri

İlk burslar dağıtıldı

İstanbul Tokat Vakfı tarafından üniversite öğrencilerine verilen burs desteği bu yılda devam ediyor. 2012-2013 öğretim yılında burs alan öğrenciler bir araya geldiler, ilk burslarını aldılar. Üsküdar Çetinler Sürücü Kursunda gerçekleşen etkinliğe ilgi büyüktü. Bu yılın ilk burslarının yarısını karşılayan vakıf kurucu üyesi, eski genel sekreteri, yönetmen ve Yeni Medya Grup Sahibi Sururi Ballıdağ verdi. Bursların kalan kısmı Acaroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı sahibi Şerafettin Acaroğlu ve İşadamı Ahmet Yavuzbatıgün tarafından verildi. Hizmet önceliğinin eğitim olduğu vurgulanan İstanbul Tokat Vakfı her yıl yüze yakın öğrenciye burs desteği sağladığı ve yapılan çeşitli etkinliklerle de öğrencileri bir araya getirdiği belirtildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vakıf Başkanı Ömer Şahin, daha iyi bir gelecek için eğitimli insanlara ihtiyaç olduğunu belirterek, “Bizler kendi ilimiz ölçeğinde toplumsal kalkınmanın temeli olan eğitim konusunda gücümüz nispetinde çalışmalar yapmaktayız. Vakıf olarak heryıl 50’nin üzerinde öğrencimize burs vermekteyiz. Bu yılda yüze yakın öğrencimize burs imkanı sağladık. Çok mutluyuz bu hizmet daha da büyüyebilir daha da niteliği arttırılabilir. Özellikle yönetimdeki arkadaşlarımızın ve hayırsever işadamlarımızın bu çalışmalarımıza destek vermelerini istiyorum. Hakikaten çok önemli bir konu, bir çocuğumuzun eğitimine katkıda bulunmak onun geleceğine ışık tutmak bizlerin elinde. Yardım ettiğiniz bu çocuklarımız yarın her biri bir yerlerde üstün görevleri olacak, ülkesine milletine hizmet edecekler. En büyük arzumuz bizlerin bu gün yaptığı bu hizmeti onların devam ettirmeleri, bir zamanlar burs aldığı yere burs vermelerini umut ediyoruz.”dedi. Günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar yapan Sururi Ballıdağ, Çetinler Sürücü Kursu Sahibi Mustafa Çetin, işadamı Ahmet Yavuzbatıgün, Sadık Yılmaz öğrencilere eğitimlerinde başarılı olmalarını gelecekte çok iyi yerlerde görmeyi arzuladıklarını belirttiler. Yemek ikramların ardından burslarını alan öğrenciler, etkinliğe katılan THM Sanatçısı Cemalettin Kurtoğlu Güçlü sesi ve bağlamasıyla türküler dinlediler. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından bir sonraki burs dağıtımında görüşmek dilekleriyle ayrıldılar.

Yönetim Kurulu | Kurucular | Komisyonlar | Gönüllülerimiz | Burs Başvuru | Bağış Başvuru