Anasayfa Hakkımızda Yönetim Kurulu Kurucular Komisyonlar Gönüllülerimiz Bize Ulaşın
 
  Burs Alan Öğrencilerimiz
  Burs Başvuru Formu
  Burs Bağışçıları
  Burs Bağış Formu
  Foto Galeri
  Video Galeri
 
  LÜTFEN BUNU ÇEVREMİZLE PAYLAŞALIM..
 

DEĞERLİ TOKATLILAR, EĞİTİM SEVDALILARI;

Vakfımızın TOKAT adına yola çıkış noktasının en önemli unsurunu, EĞİTİM ve dolayısıyla da GENÇLERİMİZİ geleceğe hazırlamaktır. Bu nedenle çalışma önceliğimiz ÖĞRENCİ BURSLARIMIZ olmuştur.2007 yılından bu yana İstanbul’da dört yıllık bir fakültede okumaya hak kazanmış Üniversiteli 50 ve üzeri sayıda her yıl, öğrencilerimize   hayırseverlerimizin bizzat ellerinden bursları dağıtılmıştır, Bu bursların sağlanması tamamıyla İstanbul'da yaşayan Tokatlı duyarlı hemşehrilerimizin sayesinde olmuştur, hepsine müteşekkiriz.

Geçtiğimiz öğretim yıllarında olduğu gibi, bu öğretim yılında da, geçtiğimiz yıllardan edindiğimiz tecrübe ve talepleri de göz önüne alarak,  İSTANBUL' DA Kİ ÜNİVERSİTELERİMİZİN 4 YILLIK FAKÜLTELERİNDE OKUYACAK, TOKATLI ÖĞRENCİLERİMİZ için "Öğrenci Bursu" uygulamasına sizlerin ilgileri doğrultusunda devam etmeyi arzulamaktayız. 

Öğrenci Burslarına sağlayacağınız katkılarınız, Burs Havuzunda toplanmakta ve sizin uygun gördüğünüz tarihte öğrencilerimize bizzat elinizle teslim edecektir.  Öğrenci başına 150 X 8 = 1.200 TL olarak belirledik, destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Haydi, Tokatlılar, bir öğrencimizi de siz okutun. 

BURSLARIMIZA KATKIDA BULUNMAK İSTEYEN HEMŞEHRİLERİMİZ VAKFIMIZIN YETKİLİLERİYLE İRTİBATA GEÇEREK YARDIMDA BULUNABİLİRLER.

Başkan: Salih TANRIVERDİ: 0543 328 55 48       

http://www.tokatvakfi.com – istanbultokatvakfi@gmail.com

 

 
 
  Yönetim Kurulu | Kurucular | Komisyonlar | Gönüllülerimiz | Burs Başvuru | Bağış Başvuru